Bude Red Bull jezdit v Jerezu se starým vozem? (aktualizace)

Bude Red Bull jezdit v Jerezu se starým vozem? (aktualizace)

Jako stále reálnější se zdá varianta, že Red Bull bude jezdit v Jerezu s loňským vozem.

Aktualizace

Red Bull večer vydal materiály před „první jízdou s RB11 v Jerezu", takže podle všeho nakonec nasadí nový vůz. Na druhou stranu mají být v neděli k dispozici jen studiové fotografie vozu a v jednom z článků Red Bull zmiňuje, že “některé týmy dorazí se starým vozem."

 

U rudých býků zřejmě není vše úplně v pořádku. Christian Horner při setkání s novináři tento týden připustil, že tým chtěl na vývoj využít každou minutu, a proto jen tak tak stíhá dokončit vůz před odjezdem do Jerezu.

Podle Omnicorse ale plány Red Bullu dostaly velké trhliny. Vůz totiž neprošel nárazovými testy FIA a to konkrétně kvůli nosu a agresivnímu řešení Adriana Neweyho. Pro tým to obecně není tragédie, přidá se trocha toho karbonu a testy zopakují. Tragédie to není, pokud máte čas, ale testy v Jerezu začínají už v neděli ráno.

Auto Motor und Sport zjistil, že Red Bull nakonec do Jerezu dorazil. Po kamionech s vybavením přijel i ten s monopostem. Podle nosu se ale zdá, že by mohlo jít o loňský vůz. Bude tedy Red Bull jezdit v Jerezu s loňským vozem?

Večer dorazily novinářům dva podobné emaily – jeden od Mercedesu a jeden od Red Bullu. V nich je harmonogram tiskových konferenci – zkrátka kdy a kdo bude v Jerezu k dispozici. Mercedes v něm uvádí i čas představení nového vozu v neděli v 8:20. U Red Bullu ale o prezentaci není ani slovo. Uvidíme...

Foto: Red Bull Media House

Doporučujeme

Články odjinud