Buttonovi by Alonso jako týmový kolega nevadil

Buttonovi by Alonso jako týmový kolega nevadil

V nejbližších dnech se patrně dozvíme, jak to bude v příští sezóně s Fernandem Alonsem. Největší šance jsou dávány možnosti, že Alonso zamíří k McLarenu. V takovém případě by některý ze současných jezdců musel odejít.

Jenson Button říká, že nemá problém spolupracovat s kýmkoliv a to i s mistrem světa.

„Spolupracoval jsem v minulosti se dvěma  – Jacquesem Villeneuvem v době, kdy jsem byl ještě mladý a s Lewisem Hamiltonem po dobu tří let,“ říká Button pro Autosport.

„Nemám obavy z žádného týmového kolegy, spíše naopak, je to vzrušující poznávat nové lidi a způsob jejich práce, protože je to vždy něco jiného, než jak to vypadá zvenčí.“

Button také chválí svého současného týmového kolegu Kevina Magnussena. „Velmi rád spolupracuji s kolegy, kteří tomu dávají vše, rozumějí autu po technické stránce a vědí, co dělat s nastavením a jsou otevření,“ říká Brit.

„Přesně takový je Kevin. Přišel nezkušený, takže zpočátku jsem vyvíjel auto především já. Z hlediska nastavení se ale učil velmi rychle. Myslím, že máme podobné pocity a směřování, takže spolupráce s Kevinem byla opravdu dobrá,“ dodává Button. 

Doporučujeme

Články odjinud