Lotus popřel příchod Alonsa, a pak to celé pokazil

Lotus popřel příchod Alonsa, a pak to celé pokazil

Marketingové oddělení Lotusu je dlouhodobě…řekněme trochu jiné, ne tak konzervativní a nudné ve srovnání s jinými týmy. Můžeme si vzpomenout na komentáře na Twitteru v době, kdy odešel Kimi nebo Boullier.

Z kraje týdne se objevila spekulace, že by Alonso mohl zamířit do Lotusu. Tam ho prý zve Flavio Briatore a peníze má dodat kanadský miliardář Lawrence Stroll.

Spekulaci německých médií už popřel jak Briatore (který to označil za blbost), tak také Gérard Lopez, který se o tom dozvěděl z internetu. 

Těžko říct, zda to byl záměr, ale Lotus si dnes na Twitteru z lidí tak trochu vystřelil. Lotus je samozřejmě pokračovatelem Renaultu, se kterým Alonso získal titul mistra světa. Od prvního vítězství titulu právě dnes uplynulo devět let. Připomenutí tohoto úspěchu by na Twitteru Lotusu snad ještě nějakou logiku mělo, stejně jako nedávné blahopřání McLarenu k Alonsovým narozeninám. Lotus ale připomíná Alonsovo první vítězství za Renault při GP Maďarska 2003.

Těžko říct, co tím Lotus myslel. Za předešlými úlety stál zřejmě šéf marketingu Stéphane Samson, kterého ale Lotus před časem vyhodil a to údajně právě za příspěvek na Twitteru, který o homosexuálech a porušování jejich práv v Rusku během olympiády v Soči. 

Doporučujeme

Články odjinud