Nový web F1sport.cz – co je nového?

Nový web F1sport.cz – co je nového?

F1sport.cz je celý v novém. Jen pár hodin před startem sezony 2014.

Jelikož už jste společně s námi v desetileté historii webu prošli podobnými výměnami několikrát, tak víme, že změna – ať je sebelépe myšlena – má rozličný dopad.

Podobně jako samotné týmy F1 budou ladit své mašinky, a nebude to vždy perfektní, i nás čeká doba určitého ladění. Děkujeme za trpělivost a spolupráci.

Teď ale to hlavní:

Co vás čeká na novém webu F1sport.cz?

Nové grafické rozložení webu. Vychází z určité rešerše, která vedla k přehlednějšímu zobrazení nejen textového, ale také multimediálního obsahu a lepšímu napojení na oblíbené sociální sítě typu Facebook a Twitter.

Mobilní verze. Když si web otevřete z mobilního telefonu, zobrazí se zjednodušené stránky připravené pro malé displeje. Přímo ji také najdete na adrese m.f1sport.cz.

Kompaktní přehled k závodu. Ke každé velké ceně budeme mít na webu souhrnnou stránku se všemi zprávami, fotografiemi, harmonogramem. Podívejte se třeba na víkendovou Austrálii. A chystáme také on-line časomíru.

Vylepšené diskuze pod články. Přibyly některé nové funkce, jako například možnost přiřazení fotografií a odkazu pro čtenáře, kteří budou diskutovat pod svým vlastním jménem, nikoli přezdívkou.

Nezapomeňte si také po přihlášení nastavit svůj oblíbený tým a jezdce.

Denní e-mail s novinkami. Jestli chcete, aby vám nic neuniklo, přihlaste si odběr denních novinek. Stále samozřejmě připravujeme i týdenní newsletter.

Začlenění do uživatelské databáze Mladé fronty. Pro většinu návštěvníků se vůbec nic nemění, přihlásí se na web stejně jako dřív. Navíc se se stejným účtem přihlásí třeba na AutoRevue, nebo do nového diskuzního fóra.

U některých uživatelů ale mohlo dojít ke konfliktu, když už například jejich přezdívky byla ve velké uživatelské databázi Mladé fronty obsazena. Při prvním přihlášení bude nutné takové konflikty vyřešit. Stránky jsou na to připravené.

Nový redakční systém. To je změna především pro nás v redakci. Zařadili jsme se mezi ostatní technické weby Mladé fronty a jednou z výhod bude mnohem rychlejší zavádění funkčních novinek.

Nové diskuzní fórum

Je určeno pro skalní fanoušky F1, kteří si chtějí popovídat o tématech sportu více do hlouby a seriozněji. Ve srovnání s diskuzemi pod články bude důsledně moderováno, také za pomoci loajálních dobrovolníků. Fórum najdete na adrese forum.f1sport.autorevue.cz a je rozděleno do následujících sekcí:

  • Co se děje v F1 – pro jakékoli téma daného sportu mimo dění ve velkých cenách
  • Velké ceny – pro diskuze k jednotlivým závodům a událostem během nich
  • Technika a historie – pro debaty kolem technických nejasností, revolučních řešení, dotazy, vzpomínky na historii
  • Cestování na velké ceny – tipy a zkušenosti s organizovanými a individuálními zájezdy či zakoupením lístků na velké ceny

Diskuzní fórum lze využít také pro vaše připomínky nebo upozornění na chyby v systému či nedostatky, ale také konstruktivní kritiku, a to v tématu Nový web: chyby, nedostatky, připomínky, zpětná vazba.

Připomínáme také, že se nacházíme taktéž na Facebooku, kde jsme nedávno založili novou stránku. A také na Twitteru.

facebook.jpgtwitter.jpg
Stránky F1sport.cz na Facebooku a Twitteru

Pevně věříme, že se s novým prostředím F1sport.cz sžijete a že si užijete právě začínající sezonu 2014!

Doporučujeme

Články odjinud